​​Hør mere om fordelene!

Telefon (+45) 88 44 44 00

Mobil (+45) 20 55 17 77

emcabyg@emcabyg.dk​​

Virksomhedsprofil - EMCA i Horsens

​​Søger du en stærk og alsidig samarbejdspartner til dit projekt, så er vi klar med al den erfaring og viden samt mandskab og udstyr, du har brug for.​

Vores fokus er, at du får den optimale løsning til den rigtige pris, og vi vil helst overgå dine forventninger på begge områder. Vi hjælper både private og erhvervs-kunder og udfører alt fra fx udskiftning af vinduer til komplette løsninger til kontorbygninger, produktionsvirksomheder og lagerhaller.

I 2007 startede bygningskonstruktør Johnny Skøt Hansen EMCA Totalentreprenør ApS Horsens med 22 års erfaring i bagagen. I 2014 kom afdelingen i Herning til med flere specialkompetencer, så vi kan sikre dig endnu flere solide løsninger.

I det daglige arbejder vi tæt sammen, så du altid får de bedste fagfolk til opgaven. Vores vision er at sørge for tilfredse kunder, byggeri til tiden og naturligvis i den bedste kvalitet til den rigtige pris.

EMCA i Horsens

​Afdelingen i Gedved ved Horsens ledes af Johnny Skøt Hansen, der har været i byggebranchen siden 1985 og bl.a. arbejdet med erhvervsprojekter, feriehusprojekter, større ombygningsprojekter, samt fritids- og helårshuse.

​​

​Afdelingens medarbejdere er beskæftiget med tømrer- og snedkerarbejde, murerarbejde samt administration.

Stærkt netværk

Vi klarer alt fra diamantskæring, flisearbejde, de grove trækonstruktioner til de fine detaljer, men er der brug for lidt ekstra mandskab eller særlige kompetencer, har vi et stærkt netværk, vi kan trække på. Det er gode folk, vi kender, og som vi ved, har de samme høje standarder for kvalitet og god service som vi selv har.

EMCA Totalentreprenør ApS er medlem af Dansk Byggeri.

Når du vælger en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.

Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter.

Klik på logoet i toppen, og læs mere om byg garanti ordningen.

EMCA Totaltentreprenør ApS​

Horsens afdeling

Korden 1A, 8751 Gedved
Tlf.: (+45) 88 44 44 00

Faktura sendes på:

Mail: faktura@emcabyg.dk