​​Hør mere om fordelene!

Telefon (+45) 88 44 44 00

Mobil (+45) 20 55 17 77

emcabyg@emcabyg.dk​​

Nybyggeri

​Nybyggeri har altid været en af hjørnestene hos os. Vi har gennem årene beskæftiget os med mange former for nybyggeri, og vi har især specialiseret os inden for nybyggeri af fritidshuse og helårshuse.​

Så overvejer du et nybyggeri i Østjylland, er vi en oplagt samarbejdspartner, der gerne deler ud af gode råd og erfaringer også i den indledende idefase.

Nybyggeri i totalentreprise – overblik, ansvar og faste aftaler

​Når vi tager ansvaret for en totalentreprise på et nybyggeri, er du i trygge hænder. Vi kender procesesserne, ved hvor der kan være udfordringer i tidsplan osv., så vi kan være på forkant og løse alt til din tilfredshed. 

Vi tager os af al praktik, koordinering af håndværkere og ensretning af kvalitet, og sørger for, at du får det du forventer til den aftalte tid og pris.

Det er altid kundens ønsker, som er i centrum for vores arbejde, og derfor opfører vi fx dit helårshus præcis efter dine ønsker og behov. Vores håndværkere er faguddannede og erfarne folk, som lægger vægt på den høje kvalitet i alt fra detaljer til helhed. 

Samtidig har vi et stærkt team af faste samarbejdspartnere, hvis arbejde vi kan stå 100 procent inde for, og som er med til at sikre en glidende byggeproces i højeste kvalitet.træ.​

​Erhversbyggeri

​​Hos EMCA har vi gennem mange år specialiseret os i løsninger til erhvervsbyggeri. Vi står til rådighed med komplette løsninger til kontorbygninger, produktionsvirksomheder og lagerhaller og klarer således alt fra murerarbejde til malerarbejde og de grove trækonstruktioner til det fine og detaljerede træarbejde.

Vi har fast samarbejde med en række andre håndværksvirksomheder, så vi altid kan tilbyde at udføre totalentrepriser til en konkurrencedygtig pris.

Få et tilbud på nybyggeri

​Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på dit nybyggeri, hvis du går med byggeplaner, så du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 20 55 17 77, eller

88 44 44 00 eller via E-mail allerede i dag.

Både før og under byggeprocessen yder vi også gerne rådgivning og vejledning, hvis du har brug for det.​

​EMCA Totalentreprenør ApS er medlem af Dansk Byggeri.

Når du vælger en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.

Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. Klik på logoet i toppen, og læs mere om byg garanti ordningen.​

EMCA Totaltentreprenør ApS​

Horsens afdeling

Korden 1A, 8751 Gedved
Tlf.: (+45) 88 44 44 00

Faktura sendes på:

Mail: faktura@emcabyg.dk