​​Hør mere om fordelene!

Telefon (+45) 88 44 44 00

Mobil (+45) 20 55 17 77

emcabyg@emcabyg.dk​​

Fritidshuse

Går du og drømmer om et fritidshus? Så lad os bygge det præcis, som du vil have det – det har vi gjort for mange andre i mange år.​

​Pga. vores mange års erfaring inden for fritidshusbranchen kan vi også hjælpe dig på vej med gode råd, og fif til at undgå unødige belastninger af budgettet.

Vi opfører fritidshuse i totalentreprise, dvs. vi tager ansvaret for hele byggeprocessen, så du er garanteret et gennemtænkt og fremtidssikret nybyggeri planlagt, koordineret og udført af fagfolk. Og vi har allerede synlige beviser på vores evner stående i fx Horsens, Vejle, Århus, Herning og andre dele af Jylland.

Kort sagt får du med vores erfaring den optimale samarbejdspartner, når du skal have bygget fritidshus, og samtidig gør vi det til konkurrencedygtige priser.

​​Har du spørgsmål, så tag fat i Johnny Skøt Hansen, der har arbejdet med fritidshuse siden 1985 på tlf.: 20 55 17 77 eller 88 44 44 00, eller send os en E-mail for et uforpligtende tilbud.

Referencer:

  • ​Arkitekttegnet fritidshus på 150 m² ved Norsminde
  • Arkitekttegnet fritidshus på 120 m² ved Rude Strand
  • Arkitekttegnet fritidshus på 120 m² ved Mossø
  • Tilbygning på 71 m² til fritidshus ved Saksild Strand udført i totalentreprise
  • Helårshus på 248 m² ved Yding.

EMCA Totalentreprenør ApS er medlem af Dansk Byggeri.

Når du vælger en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.

Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. Klik på logoet i toppen, og læs mere om byg garanti ordningen.​

EMCA Totaltentreprenør ApS​

Horsens afdeling

Korden 1A, 8751 Gedved
Tlf.: (+45) 88 44 44 00

Faktura sendes på:

Mail: faktura@emcabyg.dk